keskiviikko 16. lokakuuta 2013

FoF - Is Mr. President home

Force on Force kampanjamme Kharumin auringon alla jatkui, nyt aivan uudella käänteellä. Presidentti Seko Seko on teoillaan kiristänyt kansainvälisten öljy-yhtiöiden sietokyvyn nolliin, jotka ovat salaisessa kokouksessa päättäneet muuttaa tilanteen. Seko Seko olisi saatava nyt neuvottelupöytään kuulemaan ehdotus, josta ei voisi kieltäytyä. Tätä varten yhtiöt palkkasivat aiemmin mainiosti menestyneen Oneshot Solutionin toimittamaan Seko Seko nouto. Keikan oletettiin olevan helppo, koska Seko Sekon tiedettiin viettävän parhaillaan jonkinlaista krokotiilijuhlaa voittojensa kunniaksi.

Oneshot aloitti salaisen operaation, jonka määrä oli napata juhliva presidentti keskeltä pientä kaupunkia. Operaattorit etenivät varovasti lähtöpisteestä tutkien mahdollisia väijytyksiä, kunnes ensimmäinen vartijaryhmä havaittiin ja syntyi lähietäisyyden tulitaistelu, jossa joukko Seko Sekon miehiä vahingoittui. Kaupunkiin etenevät operaattorit hämmästyivät kohdetalon eteen pysäköityä panssaria, jonka tutkiminen otti hieman aikaa. Lopulta vaunua hämmästelleet operaattorit muistivat tehtävänsä ja tunkeutuivat kohderakennukseen, jossa Seko Sekon tiedetiin olevan. Ryhmien tunkeuduttua taloon, alkoi kuumeinen toiminta läheisessä slummissa, josta virtasi kaiken aikaa lisää aiemman ammunnan hälyyttämiä presidentin miehiä. Seko Sekoa ei löytynyt kohteesta, ja operaattorit joutuivat käymään yhä kiihtyvää tulitaistelua useiden vihollisryhmien kanssa. Tilanne alkoi muuttua huolestuttavaksi, sillä jokainen hetki, jonka operaattorit viettäisivät paikallaan talossa kasvattaisi riskiä joutua piiritetyksi. Lopulta tilanteen laukaisi paikalle jyristellyt BTR vaunu, jossa paikalle saapui ryhmä presidentin miehiä. Tässä vaiheessa Oneshotin kenttöjohtaja päätti aloittaa taktisen vetäytymisen. Yksi operaattoriryhmä sai tehtäväkseen tuhota vaunun, ja homma onnistui hyvin ja tehokkaan tulituksen jälkeen vaunu ja sen miehistö oli tuhottu, sekä vaunua suojannut ryhmä maassa. Homma ei onnistunut, vaan Seko Seko onnistui piiloutumaan tehokkaasti kohderakennuksen viereiseen taloon, jota operaattorit eivät saavuttaneet. Ilta pimeni Kharumin ylle, ja joukko ammattilaisia sulautui hämärtyvään iltaan ja suuntasi suojaan heitä etsiviltä presidentin miehiltä.
Kohderakennus, jossa herra presidentin tiedettiin olevan.
Operaattorit hämmästelevät vanhaa neuvostorautaa.
Miehet etenevät varovasti väijytystä varoen.
All sectors covered!
Presidentin miehet ryntäävät kaduille.
Oikeaoppinen overwatch katolla.
Umpeen rakennettu slummi antoi paljon suojaa etenijöille.
Vihollinen havaittu ja ammunta alkaa.
Tilanteen sähköistää paikalle kolistellut BTR.
Joka saa kuitenkin osuman singosta ja tuhoutuu.
Tulitaistelua kaduilla.
Oneshot työnsä ääressä.
Presidentin miehet hätyyttävät vielä vetäytyviä PMC miehiä.
Herra presidentti itse.
Operaatio ei onnistunut, vaan presidentin krokotiilijuhla keskeytettiin yllättäen ja herra itse joutui jättämään juhlat kesken. Seko Seko livahti kaappajiltaan, ja varustautuu parhaillaan metsästykseen. Ymmärrettävistä syistä presidentti on hyvin ärsyyntynyt. Välittömästi PMC miesten alettua vetäytymisen, Seko Seko määräsi kaikki liikenevät miehensä etsimään kaupngin varjoihin kadonneita operaattoreita. Näiden päistä on luvassa hyvä palkkio.

Yhtiöt olivat pelanneet korttinsa, ja nyt Seko Seko tarvitsisi joitakin todisteita siitä ketkä olivat operaation takana. Parhaiten se onnistuisi saamalla operaattorit kiinni ja tunnustamaan palkkaajansa.

Yön suojassa operaattorit vetäytyivät ja kokoontuivat sovittuun suojarakennukseen, jossa heidän olisi määrä odottaa noutoa ja toivoa, että heitä ei löydettäisi ennen sitä.

Tilanne jatkuu nyt kaupungissa vielä olevien PMC miesten selviämistaistelulla.

2 kommenttia:

  1. Kuokkavieraat poistuivat juhlista aivan liian aikaisin, joten Presidentin miehet lähetettiin noutamaan heidät takaisin nauttimaan Seko Sekon vieraanvaraisuudesta. Presidentin juhlista ei saa yksikään krokotiili lähteä nälkäisenä!

    VastaaPoista
  2. Hyvä peli. Tuli sellainen fiilis, että taktiset päätökset lopussakin vaikuttivat tarinaan ja tulevaan, vaikkei kohdetta löydettykään - ja siitä olen erityisen tyytyväinen.

    Gamistisena pelaajana olisin voinut rynnätä täysillä viimeiseen asti Seko Sekoa etsien, mutta siitä olisi tullut a) todennäköisiä tappioita ja b) en olisi onnistunut vetäytymään ennen peliä, kummatkin olisivat aiheuttaneet tarinan kannalta paljon vaikeamman evakuaatiotilanteen (nyt Seko Seko joutuu etsimään miehiäni, jotka ovat yhtä vainaata lukuunottamatta kaikki kunnossa).

    VastaaPoista